Voor wie is coaching bedoeld?

Voor iedereen die aan zichzelf wil werken.

Voor (jong) volwassenen die zich herkennen in hun volle hoofd, HSP, hooggevoeligheid, neurodivergent brein, ADD, ADHD, burn-out, overprikkeling, onderprikkeling, vastzitten in oude patronen. Voor mensen die zich herkennen dat ze zo vanuit hun hoofd leven. Daardoor de connectie met hun lijf kwijt zijn en in de overleving stand staan. Alle mogelijke oplossingen en scenario’s al bedacht hebben. En er steeds weer opnieuw achter komen dat het niet (meer) werkt. Er moedeloos van worden "En nu dan?!.." Dan heb je wat anders te doen. Want anders had je de oplossing zelf allang gevonden.

 

Voor jou als werknemer. 

Jezelf kunnen zijn op je werk draagt bij aan werkgeluk! Wie zichzelf kan zijn op werk is gelukkiger, zit beter in zijn/haar vel en blijft langer voor dezelfde organisatie werken. Jezelf kunnen zijn zorgt er volgens FNV ook voor dat je beter op je plek zit èn dat je je meer verbonden voelt met collega's. Vraag bij je werkgever naar de mogelijkheden.

 

Wat zou ik voor jou kunnen betekenen? 

Ik ga niet helpen om structuur te brengen aan je dag, lijstjes en planningen te maken. Als dat het antwoord zou zijn op de vraagstukken was je nu niet op mijn site beland. De sturing die daaronder zit, gaat veel dieper dan deze vaardigheid aanleren. Daar gaan we mee aan de slag.  Om meer ruimte te kunnen creëren in jouw volle hoofd, gaan we samen onderzoeken wat er voor jou wèl werkt en hoe je dat in je leven toe kan passen. Waardoor jouw brein en daardoor jij weer in beweging komt! Want je bent meer dan alleen je volle hoofd, je burn-out of je AD(H)D. Jij bent jij, met alles erop en eraan! 

 

Hoe gaan we dat doen?

Vooral kijk ik naar jou en wat jij nodig hebt!  Wat wil je ècht, wat zo belangrijk voor je is?! Tijdens de sessies gaan we samen op zoek naar naar wat je gedrag stuurt en wat jouw drijfveer is. Waar ben je loyaal aan? Welke overtuigingen heb je daarover besloten enz… Dit zijn onbewust gestuurde processen waar we meer bewustwording op gaan creëren. Het onzichtbare wordt daardoor meer zichtbaar gemaakt. Omdat het maatwerk is, is ieder traject anders. Passend bij jou vraag.

Hiervoor gebruik ik interventies vanuit de NLP, Systemisch werk, familieopstellingen, hoofd- hart- buikverbindingen en de karakterstructuren (maskers als overleving). Waardoor steeds meer lichaamsbewustzijn ontstaat (denk- voelbrein) en ruimte ontstaat om bij nieuwe mogelijkheden te komen. Zo word je meer bewust van wie jij werkelijk bent en wat jou in jouw kracht zet! 

Bron: Charlie Mackesy