Breinkrakerscoaching gaat uit huis...

Gepubliceerd op 2 oktober 2023 om 11:37

Breinkrakers coaching gaat systemisch gezien uit huis.

Mijn kindje is ontstaan toen ik midden in de coachopleiding zat bij ADHD Nederland. De eerste lockdown in de corona periode was voor mij, wat dat betreft, echt een cadeautje.

Maar eigenlijk is dit zaadje al eerder gepland. Metaforisch heeft de bevruchting plaatsgevonden tijdens de infoavond van de coachopleiding bij ADHD Nederland, waar ik aanwezig was, samen met mijn man. Omdat ik het belangrijk vond dat hij ook zo kon voelen waarom deze opleiding zo belangrijk voor mij was. De infoavond waar Cathelijne Wildervanck haar verhaal deed. En ik zo mee kon voelen met wat zij deelde. Ik weet nog zo goed dat de vraag door één van de anderen gesteld werd;  “Als er per jaar zoveel coaches hun certificaat halen, willen zij natuurlijk allemaal wel coachen bij ADHD Nederland.” En dat Cathelijne zei: “Ja maar dan moet je ècht wel heel goed zijn.” Dat ik wist: “DAT BEN IK!” En tegelijkertijd schrok ik van mijn "grootheidswaan"… 

Wie ben ik nou om dat zo te bedenken? En toch voelde ik het. Dat ben ik. Ik ga coachen voor ADHD Nederland! Op de terugweg vanuit Delft naar Hengelo zei ik het nog tegen mijn man. Ik vond het arrogant om dat van mezelf te geloven. En het ook nog uit te spreken; wie ben ik nou, hoe kan dat, en toch voelde ik het zo sterk. Dat voelde heel gek, onwennig en arrogant. Geloven in mezelf wat ik nog niet zo goed kende…

 

Nu zijn we 4 en een half jaar verder. 3 jaar geleden ben ik mijn coachpraktijk begonnen aan huis. En zoals jullie weten ook coach bij ADHD Nederland. Dat voelen van mijn missie is er nog steeds.  Een goedlopende praktijk… En uiteindelijk trainer bij de eerste verdiepig, mijn missie, het groter geheel…

Mijn praktijk aan huis, waar alles is begonnen, groei ik uit, Breinkrakerscoaching wordt groot...

 

En is daar nu de tijd gekomen om uit huis te gaan. Ik heb een mooie ruimte gevonden om daar mijn missie voort te zetten. Waardoor er nog meer mogelijk wordt voor mijzelf maar ook voor mijn klanten. En niet te vergeten mijn gezin weer alle ruimte in hun thuis.

Gisteren was er een moment van bezinning en ging ik weer terug naar die info avond met Cathelijne. Ging ik even weer terug naar dat specifieke moment. Dat gevoel heb ik nog steeds en wordt alleen maar sterker. Inmiddels heb ik geleerd dat ik daarop mag vertrouwen. En vanmorgen heb ik JA gezegd.

 

Breinkrakers coaching gaat uit huis, YOEHOE!

Ik ben ongelofelijk trots en dankbaar. Er staan mooie dingen te gebeuren! En heb daar ongelofelijk veel zin in!

 

Wordt vervolgd…🌱✨❤ 


Reactie plaatsen

Reacties

Trudie Tibben
10 maanden geleden

Gefeliciteerd Anouk, dat je inmiddels zo "groot" bent geworden dat je "uit huis" gaat.
Ik wens je heel veel succes met je
mooie werk.

Fred
10 maanden geleden

Top Anouk. Ik kan mij helemaal inleven in jouw verhaal. Ook ik heb jaren mogen coachen en het geeft een onbeschrijfelijk gevoel van geluk als je de gecoachte mensen ziet groeien. Anouk, ik wens jou heel veel inzicht en feliciteer jou mede namens Maria. ❤️👍

Niels Tibben
10 maanden geleden

Wat ongelooflijk goed man Anouk. Een mooie stap vooruit weer. Ik ben benieuwd naar alle mooie ontwikkelingen. Heel veel succes en plezier met deze volgende stap.

Mandy
10 maanden geleden

Hi stoere vrouw, hoe mooi verwoord je dat en wat een prachtige stap op je pad: van harte gefeliciteerd! Niks arrogant, je doet het toch? Daar mag je je enorm trots en blij over voelen!
Dat word ik ook van je bericht. 😘