Hoe Google jij van binnen?

Gepubliceerd op 8 januari 2022 om 14:25

Zo mooi en dankbaar om te mogen ervaren dat er iemand in mijn naaste omgeving tijdens een gesprek tot bepaalde inzichten is gekomen.

Ik vertelde haar over Systemisch Werk. En welke diepere lagen er bij mij geraakt zijn. Waar ik me nooit zo bewust van ben geweest en waardoor ik bepaalde patronen ontwikkeld heb. Over de reis van het systemisch werk, de confrontaties, de kwetsbaarheid en de zachtheid die daardoor ook weer is ontstaan♡.


En dat ik dan na een paar dagen een bericht krijg dat zij door ons gesprek zelf tot bepaalde inzichten is gekomen.
Dan voel ik enorme dankbaarheid🙏 En word ik zo blij. Dat ik iemand heb weten te inspireren om zelf te gaan Googlen van binnen, “Hé hoe zit dat bij mij?” En ook dat ik zelf tijdens dat gesprek aan het Googlen ben en daardoor weer nieuwe inzichten krijg. 
Dat is nou precies de reden waarom ik het coach vak in ben gegaan. Om bij anderen beweging te creëren 🔝en uiteindelijk mijn eigen Google machine ook gewoon doorgaat van persoonlijke ontwikkeling ♡

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.