Rating: 4.3076923076923 sterren
13 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Simone
4 maanden geleden

Doordat ik door prive omstandigheden vastliep en daarbij ook ADHD heb, heb ik Anouk om hulp gevraagd. Anouk heeft mij een spiegel voor gehouden, ook handvaten gegeven hoe ik met bepaalde situaties om kan gaan. Door de gesprekken met Anouk, heeft doen voorkomen dat ik met een burn out te maken kreeg. Dank je wel Anouk, voor het weer stabiel worden en weer mezelf te kunnen zijn.
Liefs Simone

Febe Umboh
een jaar geleden

Wat ben ik toch ontzettend blij met de gesprekken die ik heb gehad met Anouk. Vanaf het eerste gesprek voel je haar begrip, vriendelijkheid en rust. Ook is ze niet bang om je een spiegel voor te houden als dat nodig is. Met niet veroordelende vragen leidt ze je naar andere oplossingen en manieren van denken.

Ik ben bij Anouk terechtgekomen met een hele rugzak vol met klachten en burn-out verschijnselen. Ik had al meerdere jaren therapie achter de rug, maar door de meerdere diagnoses (die los behandeld werden) ging het alleen maar moeizaam en langzaam. Hierdoor voelde ik mijzelf een mislukking, was het elke dag een worsteling en zag ik mijzelf als het probleem die te complex was om opgelost te worden. Wat was het een verademing om bij iemand terecht te komen die mij niet zag als complex of onbehandelbaar. Die weet waar je tegen aan loopt met een ADHD brein. Die jou niet ziet als de stoornis, maar snapt dat je een andere hersenwerking hebt waarvan jezelf de handleiding nog niet hebt gevonden. Al binnen een paar sessies had ik meer begrip, vreugde en liefde voor mijzelf en heb ik met “simpele” maar zeer effectieve oefeningen oude negatieve overtuigingen kunnen aanpassen. Nu ben ik aan het einde van mijn traject, en kan ik (voor het eerst sinds 10 jaar) vol vertrouwen zeggen dat ik de wereld weer aan durf en kan genieten van alle grote en kleine dingen.

Bedankt voor alles Anouk! Jij bent echt mijn reddingsboei geweest! Nu kan ik het zelf weer 💖

Marieke
2 jaar geleden

Ik heb ontzettend veel aan de coach sessies van Anouk gehad, ze ondersteund je op een bijzonder prettige manier bij het (terug)vinden van jezelf. De sessies met Anouk zijn aanrader voor ieder die vastloopt met emoties, je lijf en/of het dagelijkse leven. Ze durft door te vragen en is niet bang om je (op een hele fijne manier) de spiegel voor te houden, precies wat ik en volgens mij iedereen nodig heeft om bewustwording te creëren.

Lieve Anouk, dankjewel voor je vertrouwen en je hulp!

Marloes
2 jaar geleden

Ik kwam bij Anouk met een vol hoofd, een vastzittend lijf en had geen idee meer wie ik nou eigenlijk zelf was. Ik voelde me een kameleon die zich altijd maar aanpast aan een situatie. Anouk vroeg hoe ik naar huis wilde gaan, en mijn antwoord was "lichter". En of ik mij lichter voelde, ik steeg nog net niet op! Er is rust in mijn hoofd, mijn lijf is ontspannen en ik voel me goed. Ik heb afscheid kunnen nemen van spullen die me heel dierbaar waren maar me ook blokkeerden. En omdat ik nu meer open sta zijn er al een aantal bijzondere ontmoetingen geweest met anderen die ik heb kunnen helpen. Anouk heeft meer voor me gedaan dan ik zelf had kunnen bedenken en mij een zet gegeven om de goede richting weer op te gaan.

Michelle
3 jaar geleden

Ik gun iedereen Anouk. Zij zorgt er met haar luisterend oor, improviserend talent, kennis en ervaring voor dat je zelf een stap verder kunt maken in je zelfkennis en het hebben en houden van balans. Breinkrakers coaching is breed inzetbaar. Zij heeft mij verder geholpen in te zien wat je zelf kunt doen om gelukkig te zijn en te blijven. Anouk stelt de juiste vragen en geeft iedere keer nieuwe inzichten. Of het gaat om uitdagingen thuis of op het werk, alles pakken we aan. Het brein gaat na een bezoek echt in beweging, en geeft een boost van energie! En coaching is echt niet alleen nodig als het niet goed met je gaat, Anouk zorgt ook altijd wel voor optimalisering van wat al goed gaat. Dankbaar dat ik altijd bij haar terecht kan, aanrader!

Sonja Alferink
3 jaar geleden

Beste Anouk,

dank je wel voor de coachingssessies die ik de afgelopen tijd bij je heb gevolgd. Ik heb er veel aan gehad, op verrassende manieren die ik zelf niet zo had voorzien. Door veel vragen te stellen en de antwoorden open te laten, werden dingen meer voelbaar ipv alleen rationeel beredeneerd. Dat leverde een aantal fijne nieuwe inzichten op.

Na de sessies voelde ik me vaak lichter en optimistischer en kon ik met een ander gevoel kijken naar de issues waar ik over piekerde. De rustige werkwijze en een invoelend karakter hebben daarnaast vast ook een steentje bijgedragen :)

Dank je wel! Hartelijke groet, Sonja

Gabrielle
4 jaar geleden

Doordat Anouk oefeningen doet waarbij ik fysiek bezig ben en tegelijk met mijn gevoelens aan de gang ga, komt alles bij mij sterker binnen en beklijft het beter. De verschillende oefeningen die ik samen met Anouk heb gedaan hebben er voor gezorgd dat ik bewust ben van gevoelens die sommige mensen of situaties bij mij los maken en hoe ik die gevoelens van mij af kan zetten, of hoe ik die kan uiten. Dit was eerder voor mij zo lastig om te doen en dan kon ik er dagen last van hebben en het voelt zo goed dat ik dit nu beter in de hand heb. Anouk zei ook tegen mij dat ik zelf de bestuurder van mijn eigen bus kan zijn en die uitspraak is bij mij blijven hangen en daardoor heb ik ook stappen kunnen en durven nemen die ik anders nooit gemaakt zou hebben.
Lieve Anouk, ik ben jou heel erg dankbaar, je hebt mij zo goed geholpen en mij weer in mijn eigen kracht gezet. Dank je wel.

Liefs

Lizet
4 jaar geleden

Anouk is een oud-collega van mij. Op de werkvloer hadden we gelijk een klik! Mede omdat ik bij Anouk mezelf kon zijn. Diepgaande gesprekken met veel herkenning. Dit bleek later waarom. Mezelf laten testen en jahoor het was ADHD! Wat een opluchting.. tegelijkertijd moest het ook wel even landen.
Gelukkig kon ik bij Anouk terecht, meerdere sessies gehad en mét resultaat!
Een ervaringsdeskundige die je gelijk begrijpt.
Waar je niet met vele voorbeelden en tekst moet uitleggen waar je tegenaan loopt in de dagelijkse dingen. Die luistert, vragen stelt en inzet waar nodig.

Zeker een aanrader, een lieve warm vrouw die iedereen wil helpen omdat ze de wereld zo goed begrijpt.

Liefs

Sevana
4 jaar geleden

Bedankt Anouk, dat je zo 'simpel' en 'snel' tot de kern komt van mijn enorme kluw aan worstelende gedachtes, en dat mijn hoeveelheid aan woorden terug wordt gebracht tot een rode draad die echt klopt. Daar gaat het om. Me begrepen voelen, misschien wel voor het eerst. Ik zie ineens wat ik doe, dat ik daar een keuze in heb en dat ik het dus ook anders kan doen ;-)

Marjolein
4 jaar geleden

Echte aanrader als je met je gevoel vastloopt..of door de bomen het bos niet meer ziet. Anouk helpt je op een prettige manier en doormiddel van oefeningen om alles weer inzichtelijk te krijgen en weer bij jezelf te komen.