Twijfel, twijfel, keuze gedoe...

Gepubliceerd op 20 april 2022 om 19:21

Ken je dat, dat je ergens over twijfelt, je wilt kiezen en dan wel nu! In de hyperfocus schiet omdat het je niet meer loslaat? 

Ik wel, in mijn werk als coach, heb ik steeds vaker de vloeroppervlakte nodig om vrij spel te hebben. Een oppervlakte voor mijn systemische sessies (opstellingen). Wat ik echt geweldig vind, en ik merk ook dat dit voor enorme ommezwaai zorgt voor mijn coach klanten. Ik gebruik vloerankers; soms grote, soms kleine, A4 en A5 blaadjes, noem het maar op… Ruimte heb ik nodig.

 

Maar wat wil ik nou?

Ik wil graag een grotere ruimte, met een zitje, een tafel en voldoende plek om te kunnen doen wat ik wil doen. Zonder dat ik mijn meubilair aan de kanten hoef te schuiven. 

Aan de andere kant wil ik in mijn eigen praktijkruimte aan huis blijven coachen. Om ook te kunnen connecten met mijn kinderen tussen de sessies door. En voel ik me ontzettend fijn in mijn eigen praktijkruimte. De sfeer is goed, kan het inrichten zoals ik dat graag wil. En het bespaart me natuurlijk ook een hoop euro’s iedere maand. Ik ben me aan het oriënteren naar grotere praktijkruimtes. Maar daar zitten allerlei voorwaarden aan verbonden. Nu ervaar ik alle vrijheid. En vrijheid in mijn werk, is voor mij een belangrijke waarde.

 

Dus ja, wat wil ik??

Ik wil een plek, waarin ik kan doen wat ik wil doen; systemisch coachen... 

Dus vanochtend kreeg ik plotseling een ingeving. Zoals dat dan gaat in mijn visuele en enthousiaste brein. Na mijn eerste coach klant van vanochtend heb ik de boel omgegooid. Ik heb de kast op een andere plek geschoven (het paste precies😅) heb ik daarna direct een kleinere tafel besteld. Deze staat vast prachtig op de nieuwe vloer die volgende maand wordt gelegd. Want ja het oog wil ook wat 😃                                                                                                                                     

Mijn online sessies kon ik daarna lekker vervolgen. Heerlijk vol energie en inspiratie!

 

En wat wil ik nou ècht?

Ik wil lekker blijven coachen in mijn praktijkruimte aan huis. Want daar voel ik mij als een vis in het water. Dat vind ik voor NU belangrijker dan een praktijkruimte die niet helemaal naar mijn wens is. In VRIJHEID en in verbinding met mezelf. 

Ik heb alles 4x na gemeten. Het levert me echt best wat vloeroppervlakte op. En misschien past het soms net niet, en misschien ook vaker wel♡.

 

Ooit vind ik vast de perfecte grotere praktijkruimte die helemaal bij mij past, net als die van nu. Maar dan in het groot in alle vrijheid en daar gaat het om ♡♡♡

 

 


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.