Onuitgesproken verlangens worden zelden vervuld...

Gepubliceerd op 31 mei 2022 om 12:57

Spreek jij wel eens uit waar jij naar verlangt of eigenlijk écht wilt? Of waar je over droomt, maar voor onmogelijk lijkt?! Hoe groot is dan de kans dat je het krijgt? Hoe groot is de kans dat je het haalt? Of dat die droom dan uitkomt? 🤔🙄

 

Wat zou het je opleveren om in ieder geval uit te spreken wat je écht wilt. Waar je passie en je missie ligt. En dat kan natuurlijk ook in de kleine dingen zitten.

Wat is jouw verlangen?

 

Toen ik mijn missie duidelijk kreeg en dit uitgesproken had. Gingen er deuren voor me open waar ik het bestaan niet eens van af wist. Ving ik gesprekken op, waarvan ik dacht, hé dat moet ik onthouden...

Reikten er mensen naar me uit omdat ik mijn verlangen had uitgesproken. En werd mijn pad ineens een weg 🚙 ipv een mullerig zandpaadje met aan de zijkanten van die paaltjes die als beren op de weg stonden. Er ontstonden mogelijkheden en daardoor de keuze om een kans wel of niet met beide handen aan te pakken.

 

Mijn praktijk groeit🌱 En mijn verlangens groeien met me mee🙏. Ik durf groots te denken én te dromen. Ik heb er vertrouwen in, dat waar ik voor leef gaat gebeuren. En dat is begonnen bij het uitspreken van mijn verlangen... ❤️

 

Wat is jouw verlangen?

En wat gaat het jou opleveren wanneer je deze uitspreekt?

 

#coaching #add #adhd #hengelo #twente #systemisch #systemischcoach #systemischcoachen #opstellen #opstellingenwerk #familiesysteem #systemischwerk #organisatieopstellingen #nlp

#nlppractitioner #filters #communicatie

 
Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.