Familieopstellingen.

Als systemisch coach begeleid ik ook Familieopstellingen. Bij een familieopstelling kan je een vraag of verlangen inbrengen. 

Deze wordt vanuit de 3 Systemische basisprincipes bekeken; Iedereen en alles is verbonden aan een systeem en heeft recht op een plek binnen dat systeem.                    Hoe is de volgorde; Waar sta je binnen dat systeem? Hoe is de balans tussen geven en nemen

Bij een familieopstelling wordt het onzichtbare zichtbaar… (Komen er blokkades boven de waterlinie, die van generatie op generatie zijn doorgegeven) Vaak ligt daar een onverwerkt trauma (familiegebeurtenissen) onder waar wellicht niet over gesproken wordt of vergeten zijn. Diegene in het hier en nu, heeft daar nog iets in op te ruimen, zodat de energie weer kan stromen. Bij een opstelling ontstaat er nl de mogelijkheid om hierin een helende beweging te maken zodat de weg vrij komt. Of kan alleen het inzicht er al voor zorgen dat puzzelstukjes op hun plek vallen. Dat kan al zo helend zijn. Familieopstellingen worden steeds meer gebruikt. En voor velen die hiermee bekend zijn, weten dat het echt magisch kan zijn. Zonder teveel woorden te hoeven gebruiken. Zo heeft mijn eerste kennismaking met familieopstellingen een groot verschil gemaakt in mijn leven. Daar vertel ik je graag over tijdens een kennismakingsgesprek.

Wat je met je hoofd niet kan bedenken ontvouwt zich in een opstelling...

Zou jij hier behoefte aan hebben, neem dan gerust contact met me op. Bij meerdere aanvragen kan ik de aanvragen bundelen en wordt er gewerkt vanuit een grotere groep. De ervaring leert ook dat iedereen wel iets haalt uit een andere opstelling. Heb je hier vragen over stuur me dan gerust een bericht. Kosten van een familieopstelling zijn op aanvraag.

Houd de socials in de gaten voor de data! Of vul onderstaande contactformulier in.

 

Er is een nieuwe datum!

Op 17 juni 2023 begeleid ik samen met een collega een familieopstelling in Hengelo. Meld je aan als je een vraag in wilt brengen of als representant wilt deelnemen. Zie hiervoor ook de link onderaan de pagina. Je bent welkom!

 

Workshops voor organisaties.

Ik verzorg verschillende workshops.

Deze kunnen bijvoorbeeld gaan over hoe je weer meer je lijf kan voelen, meer in je lijf kan zitten, in plaats van in je hoofd. Wanneer je alleen in je hoofd blijft zitten, kom je in de je overlevingsstand. En wanneer je je lijf beter voelt, kun je ook beter je eigen grenzen aangeven. Keuzes maak je tenslotte met je lijf en de betekenis geef je er aan met je hoofd.

Bewustwording creëren, signaleren en uiteindelijk de keuze hebben of je hier wat mee moet of wilt doen. En welke mogelijkheden en hulpbronnen heb je dan? Hoe doe je dat, doen wat werkt, wat je helpt en waar je blij van wordt? 

 

 Bron: de Eerste Verdieping opleidingen

 

Een impressie van een erg geslaagde middag; 

Iedereen kwam een stukje kwetsbaarheid tegen. Naar jezelf kijken kan best even confronterend zijn, voor de één was dit makkelijker dan voor de ander. En toch is iedereen ingestapt, de oefeningen samen ervaren. Er is ontzettend veel bewustwording en kennis opgedaan. En de deelnemers een beetje dichter bij zichzelf gekomen. Het was mooi om te zien dat de kwetsbaarheid voor meer verbinding zorgde binnen het team. 

De workshop is ontzettend goed ontvangen en smaakte naar meer, zowel voor mezelf als voor de deelnemers.

Ben jij nou ook nieuwsgierig geworden, en wil je samen met je team of collega's meer verbinding. Of heb je een andere vraag waarmee je samen aan de slag wilt? Neem dan contact met me op. En kunnen we kijken hoe we dit vorm kunnen geven.